ÖT-VERKKOKAUPAN YHTEYSTIEDOT

ÖHMAN TRUKIT OY (myyjä)
Käyntiosoite: Metallikatu 7, 15160 Lahti
Y-tunnus: 0939330-6
Sähköposti: ohmantrukit@ohmantrukit.fi
Puhelin: 010 420 4430

TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSAIKA

90% tilauksista toimitetaan 1-4 arkipäivässä. Pienellä osalla tuotteista on 5-14 vrk toimitusaika. Kysy halutessasi tarkka toimitusaika soittamalla tai laittamalla sähköpostia (yhteystiedot sivun alareunassa).

MAKSUTAVAT

Voit maksaa tilaamasi tuotteet seuraavilla maksutavoilla:

Verkkopankkimaksut:
Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-pankki.

Luotto- tai maksukortti:
Voit syöttää maksutiedot tilauksen tekemisen yhteydessä käyttämällä voimassa olevaa luotto- tai maksukorttia (Visa, Mastercard). Summa varataan heti luottokortiltasi, mutta veloitetaan vasta tuotteiden lähettämisen yhteydessä. Öhman Trukit Oy pidättää oikeuden tarkistaa luotto- tai maksukortin kelpoisuuden, sen luoton tilan suhteessa tilauksen arvoon ja ostajan osoitetietojen oikeellisuuden. Voimme hylätä tilauksia näiden tarkistusten lopputuloksen perusteella.

Maksupalvelun tarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

NOUTO ÖHMAN TRUKEILTA LAHDEN TOIMIPISTEESTÄ

Voit valita noudon Öhman Trukkien Lahden toimipisteestä osoitteesta Metallikatu 7., 15140 Lahti. Lähetämme sinulle noutoilmoituksen kun tilaus on noudettavissa.

TUOTEPALAUTUKSET

Voit tarkastaa tilaamasi tavaran ominaisuudet ja toimivuuden tutustuaksesi tavaraan. Jos kuitenkin haluat saada suorittamasi maksun kokonaan takaisin peruuttamistilanteessa, sinun on pidettävä vastaanottamasi tavara olennaisesti muuttumattomana ja vähentymättömänä. Sinulla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä. Tällöin 14 päivän peruuttamisaika alkaa tavaran vastaanottamisesta (esim. kun haet tavaran postista). Lisäksi sinun pitää ilmoittaa peruuttamisesta myyjälle 14 päivän sisällä siitä kun vastaanotit tavaran. Tee ilmoitus ottamalla yhteyttä trukkivaraosamyyntiin (puh. 010 420 4434), niin sovitaan paras tapa tuotteen palautukselle. Suorittamasi maksuveloitus palautuu käyttämällesi maksutavalle kunnes myyjä on saanut tavaran takaisin tai voit osoittaa esim. palautuskuitilla, että olet lähettänyt tavaran​ myyjälle.

TAKUU

Kaikilla tuotteillamme on vähintään 6 kk takuu lukuunottamatta poistotuotteita.

POISTOTUOTTEET

Poistotuotteita on rajattu määrä eikä niitä tule enää myöhemmin myyntiin. Poistotuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat. Jos poistotuote on kuitenkin viallinen, on sillä 14 päivän palautusoikeus.

Poistotuotevalikoimamme elää koko ajan, kannattaa siis vierailla silläkin osastolla tasaisin väliajoin.

TUOTEVALIKOIMAMME

Olemme keränneet verkkokauppaamme yleisesti käytössä olevia perustuotteita sekä myös tarkasti valikoituja erikoistuotteita. Tuotevalikoima sisältää siis vain murto-osan saatavilla olevista tuotteista.

Meiltä saat ihan kaiken mitä trukkiisi ikinä tarvitset. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota yhteyttä verkkokaupan sivun alareunassa oleviin yhteystietoihin. Tulemme lisäämään tuotevalikoimaamme tulevaisuudessa.

Mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme!