TUOTEVALIKOIMAMME

Olemme keränneet verkkokauppaamme yleisesti käytössä olevia perustuotteita sekä myös tarkasti valikoituja erikoistuotteita. Tuotevalikoima sisältää siis vain murto-osan saatavilla olevista tuotteista.

Meiltä saat ihan kaiken mitä trukkiisi ikinä tarvitset. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota yhteyttä verkkokaupan sivun alareunassa oleviin yhteystietoihin. Tulemme lisäämään tuotevalikoimaamme tulevaisuudessa.

TOIMITUSAIKA

90% tilauksista toimitetaan 1-4 arkipäivässä. Pienellä osalla tuotteista on 5-14 vrk toimitusaika. Kysy halutessasi tarkka toimitusaika soittamalla tai laittamalla sähköpostia (yhteystiedot sivun alareunassa).

TUOTEPALAUTUKSET

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. 14 päivän peruuttamisaika lasketaan tilatun tavaran tai viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta.

Poistotuotteissa vain vialliset tuotteet voi palauttaa, muutoin poistotuotteilla ei ole palautusoikeutta.

TAKUU

Kaikilla tuotteillamme on vähintään 6 kk takuu lukuunottamatta poistotuotteita.

POISTOTUOTTEET

Poistotuotteita on rajattu määrä eikä niitä tule enää myöhemmin myyntiin. Poistotuotteet myydään siinä kunnossa kuin ne ovat ja niillä ei ole palautusoikeutta. Jos poistotuote on kuitenkin viallinen, on sillä pääsääntöisesti 14 päivän palautusoikeus.

Poistotuotevalikoimamme elää koko ajan, kannattaa siis vierailla silläkin osastolla tasaisin väliajoin.

Mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme!